Maak van jouw keet een zelfvoorzienende, duurzame schaftwagen

Read more
Met de Wattsun Solarkit kan iedere schaftkeet omgebouwd worden tot een duurzame schaftkeet. De Solarkit is een plug&play-oplossing waarmee je altijd voorzien bent van stroom, zelfs wanneer er geen netstroom in de buurt is. De installatie is eenvoudig en in combinatie met het unieke stapelbare accusysteem van Wattsun kan de capaciteit eenvoudig uitgebreid worden. Bovendien is het systeem multi-inzetbaar, doordat je de Wattsuns gemakkelijk uit de keet haalt en elders kunt inzetten.
100% zelfvoorzienend
100% zelfvoorzienend

Heb je stroom nodig in je schaftwagen? Ben je altijd op zoek naar een stroompunt? Je hoeft niet langer een vervuilend aggregaat te gebruiken. Met onze Solarkit in combinatie met ons batterijsysteem kun je zelf stroom opwekken die ter plekke gebruikt kan worden. Zo kun je koffie zetten, je laptop of telefoon opladen en je accugereedschap gebruiken met behulp van de zon. Zo ben je 100% zelfvoorzienend en kun je altijd en overal comfortabel werken en pauzeren. 

Klaar voor de toekomst?

Emissievrij werken is de nieuwe standaard geworden en opdrachtgevers eisen dit steeds vaker. Met de producten van Wattsun ben je klaar voor de toekomst en werk je met gratis zonne-energie. Naast dat het comfortabeler werken is, dient het ook als een mooi visitekaartje richting de opdrachtgever.

 

De Solarkit bevat onder andere:

  • 2 tot 6 stuks 400W-zonnepanelen
  • Alle benodigde kabels en ingebouwde omvormer
  • Een batterijsysteem van 3,0 kWh dat uitbreidbaar is tot 7,8 kWh
Klaar voor de toekomst?
Comfortabel schaften
Comfortabel schaften

Als je gebruik maakt van onze Solarkit in combinatie met ons batterijsysteem, ben je verzekerd van comfortabel en gezond schaften. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over uitlaatgassen en geluidsoverlast. Dit zorgt voor een aangenamere en gezondere werkplek. Daarnaast is ons systeem onderhoudsvrij, wat betekent dat je geen tijd hoeft te besteden aan onderhoudswerkzaamheden die bij een verbrandingsmotor wel nodig zijn. Zo kun je ongestoord werken en genieten van een comfortabele pauze.

Multi-inzetbaar

De multi-inzetbaarheid van de Wattsun is een groot voordeel van het systeem. Zo kan ons batterijsysteem dienen als vaste stroombron in de schaftwagen, maar is het ook draagbaar. Hierdoor kan de Wattsun niet alleen binnen, maar ook buiten de keet worden ingezet. Zet de Wattsun op de bouwplaats en werk overal met duurzame, stille stroom. Met de mogelijkheid om zowel netstroom als zonnestroom te gebruiken, is de Wattsun een flexibele, betrouwbare en duurzame oplossing voor verschillende toepassingen.

Multi-inzetbaar
Simpele installatie
Simpele installatie

Met onze op maat gemaakte Wattsun Solarkit is de plug & play-installatie een fluitje van een cent. De Solarkit is eenvoudig te integreren in iedere schaftwagen of bouwkeet. Door deze simpele installatie heb je binnen no time een duurzame keet. Vanaf nu werk je volledig emissievrij op locatie.

Wil je direct aan de slag, of zoek je hulp bij de installatie? Neem voor vrijblijvend advies contact op, of bel direct naar +31 85 200 6347.

Lees verder

Your shoppingcart (0)
  • Subtotal (Ex. VAT): 0.00
  • Subtotal: 0.00