Home Nieuws Stroom op maat in de oude melkfabriek Arnhem

Stroom op maat in de oude melkfabriek Arnhem

Wattsun bij Festival De Luie Hond

Plug & play met Wattsun
Wattsun aanwezig bij Festival De Luie Hond

De derde editie van Festival de Luie Hond vond dit jaar plaats op een bijzondere locatie, het voormalige Coberco terrein bij de Melkfabriek te Arnhem en Wattsun was erbij! In de imponerende Melkfabriek was een barretje ingericht met industriële look: Wijn op Maat. Wijn op Maat had een ruim aanbod overheerlijke wijnen waar je de gelegenheid kreeg wijn te drinken die het beste bij je past. Er kon geproefd worden. Wijn op Maat werd voorzien van stroom op maat door Wattsun! Wattsun leverde stroom voor de koeling, de verlichting en pinautomaat. De bar heeft vier dagen gedraaid op een dock en twee packs.

Wijn op Maat werd voorzien van stroom op maat door Wattsun! Wattsun leverde stroom voor de koeling, de verlichting en pinautomaat. De bar heeft vier dagen gedraaid op een dock en twee packs.

Op het festival waren ook twee stages met heel veel livemuziek van – funk tot soul, van reggae tot afrobeat-, een uitgebreid foodaanbod en veel activiteiten voor de kids. Het terrein zag er feestelijk uit. Kleurrijke foodtrucks, sfeervolle aankleding met planten en er werd goed gebruik gemaakt van de karakteristieke locatie. Op de vrijdag kwam de Luie Hond met een speciale tributeavond. Een eerbetoon aan de Nederlandse band Doe Maar en legendarische reggeazanger Bob Marley. Met de historische John Frostbrug als decor.

Toegevoegd aan bestelling