Energie voor de makers.

Ontdek meer

Pop-up power

 

 

Wij introduceren Pop-up power. Een draagbaar lithium-ion batterijensysteem ontwikkeld voor de professional voor alle werkzaamheden op locatie. Van boormachine tot afkortzaag en van dj-booth tot beveiligingscamera: alles met een stekker kan worden aangesloten. Ervaar de ultieme vrijheid en de eindeloze mogelijkheden. Plug in en je bent verzekerd van schone energie, waar en wanneer je maar wilt.

Where the power grid ends, Wattsun begins…

Wattsun Dock

Wattsun Dock

De Wattsun Dock is de basis. Plug je stekker in en je bent direct voorzien van energie. Op een handig display is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien.

 

Ontdek Wattsun Dock

Wattsun Pack

Wattsun Pack

Heb je meer capaciteit nodig? Stapel een Pack bovenop een Dock. Het intelligente besturingssysteem regelt de rest. Stapel tot wel vijf hoog.

 

Ontdek Wattsun Pack

Wattsun Stack

Wattsun Stack

De capaciteit kan makkelijk naar wens worden uitgebreid. Is een Pack leeg? Geen paniek, wisselen maar! Zo blijf je continu van energie voorzien.

 

Wattsun bestellen 

Draagbare generator

Draagbare generator

De Wattsun is een draagbaar en compact batterijsysteem en met één druk op de knop zijn al je apparaten voorzien van stroom. Daardoor is de Wattsun overal en direct te gebruiken. Zowel binnen als buiten.

Persoonlijk advies op maat
Stapelbare batterij

Stapelbare batterij

Door simpelweg de modules op- en af te stapelen is de capaciteit aan te passen aan de energiebehoefte. Zelfs tijdens gebruik!

Bestellen

Wattsun introduceert pop-up power

Met Wattsun en Freek het dak

Uw winkelwagen (0)
  • Subtotaal (Ex. BTW): 0.00
  • Subtotaal: 0.00