Partners

Sinds onze start hebben wij verschillende partners aan ons weten te binden. Met deze partners werken we nauw samen op allerlei vlakken om van de Wattsun het beste product in haar soort te maken. Hieronder een aantal van onze partners:

InnoEnergy is Europa’s stuwende kracht voor innovaties in de energie-industrie. Ze ondersteunen en investeren in het hele spectrum van innovaties van klaslokaal tot eind-klant. Met een netwerk van meer dan 320 partners verbinden ze Europa, en brengen uitvinders en industrie, studenten en werkgevers, onderzoekers en ondernemers, bedrijven en markten samen. In deze samenwerking, versnelt InnoEnergy de ontwikkeling van marktgerichte oplossingen, en creëren ze een omgeving waarin innovatieve start-ups als Wattsun het innovatieve resultaat van hun werk kunnen verkopen.

Generation-E is een krachtenbundeling van bestaande, hoogwaardige incubatorprogramma’s voor kansrijke ondernemers in de duurzame energie. Generation-E staat voor de nieuwe generatie van veelbelovende energie startups. Mensen die iets op gang brengen. Baanbrekers. Koplopers. Mensen die geloven in hun idee, in zichzelf en in een wereld die vrij is van fossiele brandstoffen. Mensen die hun ideeën kunnen activeren en tot een commercieel succes maken. Achter het programma staan gerenommeerde founders die geloven in duurzame en renderende energie.

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap en bevordert de impact ervan op de maatschappij. De hoofdtaak is het financieren van wetenschappelijk onderzoek aan Nederlandse publieke onderzoeksinstellingen, in het bijzonder de universiteiten. De middelen worden ingezet via nationale competitie op basis van kwaliteit en onafhankelijke beoordeling- en selectieprocedures. Na honorering van de aanvraag van Wattsun financieren wij mee in de ontwikkeling richting marktintroductie.

Wattsun partners

De weg van een idee naar een eigen BV is niet altijd eenvoudig. Met Gelderland valoriseert bieden vier kennisinstellingen (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ArtEZ, Radboud Universiteit en Van Hall Larenstein) ondersteuning voor studenten, onderzoekers, promovendi en alumni met ondernemersplannen. Binnen dit programma hebben we Wattsun financieel en inhoudelijk ondersteund bij de start van het bedrijf.

Met Pagewize creeër je in een paar minuten geweldige websites. Een simpele en veelzijdige online tool die websites bouwen écht makkelijk maakt, door je minder, maar slimmere opties te bieden die zorgen voor de beste resultaten. De website die je wilde, zonder gedoe.