18 Oktober was het dan weer zover Amsterdam Dance Event barst los met als eerste punt op de agenda: ADE Green. De 5de editie vond dit jaar plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het was een dag waarop interessante verhalen van keynote sprekers werden gecombineerd met praktische workshops en panels.

Tijdens deze dag komen alle gelijkgestemde met betrekking tot duurzaamheid en ‘social change’ samen om gedachtes te wisselen. Vooral mensen uit de muziek- en entertainmentindustrie komen hier samen. Maar in principe is het voor iedereen toegankelijk die duurzaamheid een warm hart toedraagt. Ook was Wattsun er dit jaar weer bij!

Na een aantal inspirerende sessies van onder andere George Marshall van Climate Outreach en Milan Meyberg (de revolution manager van DGTL), werd de dag afgesloten met de jaarlijks terugkerende ADE Green drinks. Deze borrel werd muzikaal begeleid door Wout van Helden. De dj booth stond midden in de zaal en daar was uiteraard stroom voor nodig. Wij hebben daar ons prototype mogen neerzetten om tijdens de borrel de dj booth en het geluid van groene stroom te voorzien.

Een leuk feitje is dat de dj positief verrast werd door het feit dat hij na twee uur draaien op de pop up stroom van Wattsun, nog 58 uur door had kunnen gaan voordat de batterijen leeg zouden zijn.

Voor ons was het een ontzettende eer om tijdens ADE Green ons prototype te mogen inzetten. Uiteraard zijn wij volgend jaar weer aanwezig op Amsterdam Dance Event.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren