Een wandeling over het sfeervolle Eendrachtsplein in Rotterdam tijdens het jaarlijkse zomercarnaval en daar in het oog springt de Photobooth van Dr. Pepper, een activatie van Playground. Voor de dorstige voorbijganger een verfrissend sample blikje Dr. Pepper gratis maar niet voor niets. In de photobooth moest je een foto laten maken op een green screen en door de tags #drpepper8bitexperience, #drpepperrepost of #canyouhandlethetaste te gebruiken kon je leuke prijzen winnen. De photobooth maakte de foto’s die ook direct geprint of online gedeeld werden zodat de voorbijgangers meteen de foto in bezit kregen.

Voor de opbouw van de stand en het aansluiten van de photobooth was er stroom nodig. Het Eendrachtsplein een prachtige locatie, op een strategisch punt midden in de stad met veel voorbijgangers. Echter is dit ook een locatie waar geen stroompunt beschikbaar is. Het gebruik van een aggregaat die stank, lawaai en co2 uitstoot is geen optie. Met verlengkabels werken om vanuit omliggende winkels of een buurtbewoners stroom te 'tappen' zorgt voor allerlei veiligheidsmaatregelen. De Wattsun was de ideale uitkomst in deze situatie. Doordat het systeem direct naast de fotobooth kon worden geïnstalleerd hoefde er geen kabels te worden gelegd. 

 

Het was een komen en gaan van mensen en uiteindelijk heeft de photobooth acht uur gedraaid. Playground kon zonder modules op te laden of te verwisselen de hele dag doorkomen, ultiem gebruiksgemak! 

Wattsun_popuppower_drpepper_rotterdam

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren