Op 15 en 16 november vond Festivak dé vakbeurs voor de evenementenbranche plaats.

Het jaarlijks terugkerende event wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht en neemt enorm toe in populariteit. Ook dit jaar werd de beurs weer goed bezocht en namen er verschillende bedrijven zoals KPN, Boels verhuur en The Powershop deel.

De reden dat wij op Festivak hebben geëxposeerd is omdat wij ons product onder andere in de evenementensector willen gaan lanceren. Door op Festivak onze innovatie tentoon te stellen bouwen wij aan onze naamsbekendheid en proberen wij de eerste klanten aan ons te binden.

Op evenementen is stroom altijd een issue dit komt doordat veel evenementen op plekken worden georganiseerd waar geen netstroom voor handen is. De Wattsun kan voor allerlei situaties worden ingezet op evenementen terreinen denk hierbij aan:

  • Werkstroom tijdens de opbouw van evenementen
  • Kantoor of productieruimtes
  • Wifispots
  • Muntenverkoop
  • Kleine podia
  • Terreindecoratie
  • Onvoorziene stroomvragen

Standbouw

De Wattsun stand hebben wij volledig zelf gebouwd om de kosten zo beperkt mogelijk te houden. Daarnaast gaf dit ons de vrijheid om de stand geheel naar eigen smaak te ontwerpen en hem demonteerbaar te maken zodat wij hem in de toekomst vaker kunnen gebruiken. Een van onze belangrijkste eisen was dat onze stand off grid moest kunnen functioneren.

 

De Festivak

Na een beetje duw en trekwerk tijdens de opbouw dag stond onze beursstand uiteindelijk op een hele mooie locatie vlakbij de ingang. Een leuk feitje is dat wij tijdens de beurs geen evenementenstroom hebben gebruikt wat ons €220,- bespaarde. De stand draaide volledig op ons nieuwe prototype. Wij hadden op de Wattsun een dj set met speakers, verlichting en een light box aangesloten. Bezoekers mochten de modules zelf op- en afstapelen waardoor wij konden bewijzen dat de Wattsun ononderbroken stroom levert.

Wattsun op Festivak

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren