De provincie Gelderland was dit jaar strategisch partner tijdens het jaarlijkse Prinsjesfestival in Den Haag. De Nieuwspoort was omgetoverd tot Gelderse Ambassade. Arnhem faciliteerde een feestelijk programma met als een van de onderdelen een uitgebreide lunch georganiseerd door The Economic Board voor de Eerste en Tweede kamerleden. Tevens presenteerde de Gemeente Arnhem met trots haar drie innovaties, waaronder Wattsun.

 

Wattsun straalde tijdens de netwerkbijeenkomst naast Kozie en Panggies. Kozie is een multisensorisch product voor in de zorg, om mensen met dementie een beleving van vroeger terug te geven. Panggies laat kinderen gezonder eten door pannenkoeken van groenten te maken. Bezoekers van het event waren niemand minder dan de Haagse politici, beleidsmakers en alle Gelderse stakeholders.

De provincie organiseerde een mooi programma om te laten zien wat Gelderland allemaal in huis heeft. Het programma bestond uit activiteiten rond de thema’s: Food, Health, Sport en Energy. Vier speerpunten die op verschillende plekken in de provincie terugkomen.

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren