StartupDelta Summit

19 April zal de StartupDelta Summit plaatsvinden op het clean tech industrieterrein IPKW waar wij zijn gevestigd. Tijdens dit evenement zullen verschillende organisaties en bedrijven samenkomen met als doel verbinden, versterken en vergroten van het gehele innovatieve ecosysteem in Nederland. Het startup ecosysteem bestaat uit vijf innovatiehubs onder de pijlers: Kapitaal, Talent, Netwerk, Expertise en Markt. De Startup Delta wil samen bouwen aan een infrastructuur zodat startups sneller kunnen starten, groeien en internationaliseren. Nieuwe verbindingen worden tot stand gebracht en bestaande initiatieven worden gedeeld waardoor mensen kennis en kunde kunnen uitwisselen.

Er is in Nederland veel potentie voor het starten, groeien en internationaliseren van business. Door ons leefklimaat voelt internationaal toptalent zich thuis in Nederland. Als land hebben wij meer dan tien innovatieve regio’s met een oppervlakte praktisch even groot als Silicon Valley. Veel internationale technologiebedrijven vestigen hun Europese hoofdkantoren in Nederland.

Startup Delta Summit Wattsun IPKW

Toekomstmakers50

De StartupDelta Summit heeft een Toekomstmakers50 Magazine uitgebracht bestaande uit personen die een onmisbare rol spelen in het versterken en verbinden van het startup ecosysteem in Nederland. De Toekomstmakers zijn genomineerd door innovatiehubs en vervolgens door publieke stem gekozen. Koen Olieslagers is namens Wattsun met zijn startende onderneming geselecteerd en heeft een speciale benoeming in het Magazine.

Wattsun in de batteryvalley

Tijdens het evenement zullen op het hoofdpodium van het evenemententerrein allerlei interessante thema’s worden besproken, ook is er een ecosysteem-plein en er zijn verschillende strategische werksessies gehost door de vijf pijlers. Wattsun is samen met nog een aantal andere startups die gericht zijn op energieopslag te vinden bij de werksessies onder de pijler 'Markt'. Zien we je daar?

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren