Feestende festivalbezoekers van De Geheime Tuin werden per tram vanaf Rotterdam Centraal naar een geheime bestemming vervoerd. Er werd luidkeels meegezongen en gedanst op hitjes. De dj draait rake plaatjes die voor omstanders niet te horen zijn. Het jonge publiek gaat uit hun dak. Een uniek feestje en daar biedt een unieke oplossing als Wattsun uitkomst. Stille stroom!

De tram heeft de bezoekers ieder weekend gedurende drie weken vanaf Rotterdam Centraal Station naar de geheime locatie vervoerd. Drie ritten per dag van een uur met per rit 80 mensen. Tijdens de tramritten was de verlichting, dj-set en muziekzender voor de koptelefoons aangesloten op de Wattsun. De Dock was voldoende om de Silent Disco van stroom te voorzien!

 

De Geheime Tuin is een origineel festival in Rotterdam waarbij er tijdens elke editie een tot heden onontdekte plek omgetoverd wordt tot een creatief cultureel evenement. De locatie blijft - zoals de naam het al verklapt – geheim, tot de nacht voor de opening. Het festival is toegankelijk voor een breed en vooral jong publiek dat een onbekend stukje Rotterdam wil ontdekken. Naast het ontdekken van dit nieuwe stukje stad, kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd cultureel programma. De Geheime Tuin biedt de bezoekers een prikkelende en verrassende programmering met dans, theater, performance, muziek, workshops en exposities. Ook wordt er veel ingezet op (interactieve) beeldende kunst en decoratie. 

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren