Summerlabb, een initiatief van Jan Douwe Kroeske, vertelde tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam met behulp van partners het verhaal ‘The Green Line to the Future’ met het thema “Mens en Energie”.  Wattsun kan daar natuurlijk niet ontbreken!

 

De wereldhavendagen is een groot jaarlijks meerdaags evenement in de haven van Rotterdam. Omdat Rotterdam de grootste haven van Europa is zijn alle activiteiten ondergebracht in zes thema’s. Het doel is om het publiek een kijkje achter de schermen te geven van de Rotterdamse haven. Het evenement trekt veel bezoekers.

 

Na het betreden van een kleurrijke entree van Summerlabb met de tekst ‘Follow the Green Line to the Future volgde de nieuwsgierige bezoeker van het evenement de kade van de haven in Rotterdam. Voor jong tot oud een opvolging van interessante interactieve opstellingen. Innovatie en duurzaamheid gecombineerd met het leven van alledag. Bijvoorbeeld hoe je zo groen mogelijk kunt bbqen of wat kun je zelf doen om duurzamer te worden. Er viel ook genoeg te doen. Zo kon je bijvoorbeeld zelf je eigen zoutwaterautootje bouwen.

 

SummerLabb brengt al ruim 10 jaar duurzaamheid en innovatie naar een breed publiek. Zij werken nauw samen met partners vanuit het bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheden, multinationals en start-ups.

 

Wattsun droeg samen met bedrijven als Gasunie, Shell en de TU Eindhoven haar steentje bij aan de wereldhavendagen. Het Waterschap Rotterdam gaf een unieke inkijk in het riool. De gekste dingen komen ze tegen. Wattsun heeft tijdens het evenement een rioolbuis van stroom voorzien met een Dock en een Pack.

 

Energie nodig op plekken waar geen stroomvoorziening ligt? Wattsun.. 

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren