5 Mei wordt jaarlijks een groot Bevrijdingsfestival gehouden in Wageningen om te vieren dat we in vrijheid leven. Op het festival heeft een van onze eerste klanten Event Engineers met grote tevredenheid gebruik gemaakt van de Wattsun One. Wij zijn super trots! 

 

Event Engineers ondersteunt bedrijven in de evenementenbranche op het gebied van techniek en management. Zij leveren tijdelijke infrastructuren (Wifi, internet, stroom, water aan- en afvoer). Tijdens Bevrijdingsdag heeft Event Engineers de Wattsun ingezet bij de opbouw van het evenement. Zij hebben ervaren dat de Wattsun One voor veel tijdwinst en gemak zorgt. In totaal installeerde Event Engineers 10 beveiligingscamera’s en meer dan 80 pinautomaten.

Wattsun pop up power

“Tijdens de opbouw van het Bevrijdingsfestival Wageningen hadden wij de beschikking over een Wattsun. De bouwperiode van dit festival is kort en het komt soms voor dat nog niet overal stroom is aangelegd. Om toch alle pinautomaten en camera's tijdens de opbouw te kunnen testen is de Wattsun One ideaal. Het vermogen van 1500 Watt is ruim voldoende om een volledige kassa-unit van stroom te voorzien en ook de camera's konden direct getest worden tijdens installatie. Wij kijken terug op een zeer succesvolle 'field-test' en we kunnen niet wachten tot er eentje bij ons in de schappen staat. De mogelijkheden zijn eindeloos.” aldus Ward Erhart, oprichter van Event Engineers.

Voeg een opmerking toe

beschermd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Annuleren