Vanaf nu werk je
altijd en overal
100% emissievrij

Ontdek onze producten

Zeg vaarwel tegen het verbranden van fossiele brandstoffen

Sta jij voor de uitdaging om jouw bouwmaterieel vóór 2030 te verduurzamen? Of zoek je mobiele stroomvoorzieningen om midden in het bos een videoclip op te nemen? Wat je uitdaging ook is, met het modulaire batterijsysteem van Wattsun kun je ongelimiteerd bouwen, produceren, filmen en vergroenen. Waar en wanneer je maar wilt.

Dit is Wattsun. Altijd voldoende energie, 100% emissievrij!

Neem contact met ons op

Gebruiksvriendelijke stroomoplossingen
voor iedere professional

Wattsun richt zich op vooruitstrevende organisaties die met onze producten een grotere en bredere impact willen maken: professionals die dagelijks behoefte hebben aan stroom, op plekken waar het stroomnet niet komt. Specifiek richten wij ons op professionals in de sectoren bouw & infra, evenementen & cultuur, film & broadcasting en de groenvoorziening.

Aangezien iedere gebruiker, iedere stroomvraag en iedere locatie uniek is, ontwikkelen wij producten die niet alleen super gebruiksvriendelijk zijn, maar ook bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden van deze sectoren. Onze modulaire stroomoplossingen sluiten naadloos aan bij de stroombehoefte van de gebruiker. Of het nu gaat om de bouwplaats, een evenementenlocatie of een filmset, Wattsun-producten laten professionals nooit in de steek en presteren onder alle weersomstandigheden.

Bekijk onze producten

Kennispartner in een
snel evoluerende markt

Bij Wattsun gaan we verder dan het leveren van een passend product. We zijn een slimme en duurzame kennispartner met acht jaar ervaring in deze snel evoluerende markt. Ons inzicht in de veranderende wet- en regelgeving maakt dat we jouw uitdagingen begrijpen, van regels rondom stikstofemissies in natuurgebieden tot beperkingen bij het gebruik van generatoren in binnenstedelijke gebieden. Hierdoor kunnen we je niet alleen voorzien van alternatieve, toekomstbestendige stroomoplossingen, maar ook adviseren over efficiënt energiegebruik, het plannen van batterijladingen en het opwekken van duurzame energie op locatie.

Bij Wattsun begeleiden we je van A tot Z en helpen we je aan oplossingen op maat, zodat je nooit meer zonder stroom zit.

Wij zijn Wattsun - voorloper in mobiele duurzame energie

Het aandeel energie dat afkomstig is van fossiele brandstoffen is nog steeds enorm. In Nederland wordt zo’n 85% nog altijd gewonnen uit aardgas, aardolie en kolen. Deze fossiele brandstoffen zorgen voor uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen. Het is onze primaire drive om een positieve verandering teweeg te brengen in het energielandschap, waarbij we ons focussen op plekken waar professionals geen toegang tot het stroomnet hebben.

Meer over ons

Wij geloven dat mooie en gebruiksvriendelijke producten van topkwaliteit niet alleen het plezier van de gebruiker vergroten, maar ook de overgang naar duurzame energie versnellen. Zo bieden we oplossingen die prettiger zijn voor de gebruiker én de planeet.

Meer over ons

Lokale productie, personalisatie en doorontwikkeling

Onze producten worden in-house ontworpen en zo lokaal mogelijk geproduceerd. Door de keten zo kort mogelijk te houden, blijft de hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd en beperken we onze ecologische voetafdruk. De korte productielijnen geven ons ook de kans om samen met professionals door te ontwikkelen en om oplossingen en advies op maat te bieden.

Het personaliseren van producten, zoals de module die wij voor Coldplay hebben ontwikkeld, behoort hierdoor ook tot de mogelijkheden.

Wat is jouw stroomvraag?

Wil jij een evenement organiseren midden in de natuur? Of zoek je krachtige, mobiele stroomvoorzieningen waarmee je jouw gereedschap en bouwapparatuur ook buiten het bereik van het reguliere stroomnet kunt opladen?

 

Wij helpen je graag bij de overstap naar flexibel en elektrisch werken.

Toegevoegd aan bestelling