Home Sectoren Film & Broadcasting

Mobiele stroom voor
de film & broadcasting

Stille en betrouwbare stroombron

De perfecte locatie gevonden, maar geen toegang tot het stroomnet? Met Wattsun film je op de meest bijzondere plekken. Van midden in het bos tot op het water; de Wattsun is draagbaar, stil en overal inzetbaar. Plug je stekker in en ben direct voorzien van energie.

Ervaar de ultieme vrijheid

Stille stroom
Stille stroom

Storende geluiden op de set en onnodig lange kabels zijn verleden tijd. Met de Wattsun heb je met één druk op de knop een stille stroomvoorziening en kun je filmen en foto's maken zonder geluidsoverlast en vervelende trillingen. 

Mobiel en flexibel
Mobiel en flexibel

De wereld ligt aan je voeten, de mogelijke werklocaties zijn eindeloos. Door het unieke draagbare batterijsysteem ben je mobiel en flexibel. Per klus neem je de benodigde hoeveelheid duurzame energie mee. Je zit nooit meer zonder stroom. 

Zuivere spanning
Zuivere spanning

Wij begrijpen hoe belangrijk zuivere spanning is voor jouw werkzaamheden. Flikkerende lichten en apparatuur die niet functioneert vanwege de onzuivere sinus van het aggregaat is verleden tijd. De zuivere spanning van onze lithium-ion batterijen biedt de mogelijkheid om zelfs de gevoeligste apparatuur efficiënt en constant te laten functioneren.

Gewaardeerd door professionals

Ontdek hoe deze filmcrew met behulp van Wattsun de complete clip voor Suzan & Freek in twee dagen opnam op off-grid locaties en in wisselende weersomstandigheden.

Lees de Case Study

De content creators van Merged maken niet alleen hele toffe commercials, product- en bedrijfsvideo’s, ze doen dat ook regelmatig in een moordend tempo. Medeoprichter Arno Kwint legt uit hoe het zijn team lukt om zelfs middenin de bergen in één dag een video van begin tot eind te produceren.

Lees de Case Study

Wij zijn een Nederlandse kennispartner
met een hoge mate van service.

Al onze producten zijn ontworpen in Nederland en geproduceerd in Europa.
Dankzij onze ruime ervaring binnen deze nieuwe markt zorgen wij samen met jou voor de beste oplossing op maat.

01Kan ik ervoor zorgen dat mijn apparatuur altijd voorzien blijft van stroom?

Natuurlijk! Door een Wattsun Pack bovenop een Dock of Dock+ te stapelen wordt deze van boven naar beneden ontladen. Kun je onder geen beding stroom verliezen en raakt de bovenste Wattsun Pack leeg? Til deze dan eenvoudig van de Dock of Dock+ af en zet er een volle nieuwe Pack op. Ons intelligente besturingssysteem gaat dan automatisch weer van boven af ontladen. Zo zit je nooit zonder stroom!

02Kan ik ook een Wattsun Dock (en Packs) huren?

Steeds meer verhuurpartners in Nederland, maar ook in andere Europese landen, bieden producten van Wattsun aan. Vraag jouw lokale verhuurder naar Wattsun.

03Wat is de maximale capaciteit van Wattsun?

Op dit moment kun je vier Packs op één Dock stapelen. Hierdoor heb je een capaciteit van 7800Wh oftewel 7.8kWh.

04Kan ik producten van Wattsun buiten gebruiken?

Natuurlijk! Onze robuuste behuizing maakt het mogelijk om onder verschillende weersomstandigheden maximaal te presteren. Onze batterijsystemen zijn spatwaterdicht, kunnen tegen een stootje en blijven dankzij ons koelingssysteem presteren onder wisselende temperaturen.

Alle veelgestelde vragen

Toegevoegd aan bestelling