Met Wattsun en Freek het dak op

Read more
In onze gebruikers blog volgen we professionals en makers die gebruik maken van de Wattsun. Dit keer zijn we de daken op gegaan met Freek.
De werkzaamheden
De werkzaamheden

Freek Driessen maakt deel uit van de technische dienst van Industriepark Kleefse Waard, een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame en energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Binnen de technische dienst is Freek o.a. verantwoordelijk voor de daken. Bij lekkages moet hij dan ook geregeld het dak op om te inspecteren en, zo nodig, te repareren. Om zijn werk te kunnen uitvoeren moet het desbetreffende deel van het dak eerst vrij zijn van vuil en water, daarvoor maakt Freek gebruik van een waterstofzuiger. Om de waterstofzuiger te kunnen gebruiken op het dak, heeft hij stroom op locatie nodig.

 

Stroom op het dak

Voorheen had hij al snel 6 a 7 haspels nodig om de stroom op de benodigde locatie te krijgen, honderden meters kabel die zorgen voor gevaarlijke situaties en ongemak. Met de Wattsun Dock scheelt hem dit, naast een hoop moeite, minstens een half uur aan het uit- en oprollen van haspels. Daarnaast is het innovatieve batterijsysteem van Wattsun makkelijk te verplaatsen en draagbaar, waardoor Freek zijn mobiele stroomvoorziening eenvoudig kan meenemen als hij op verschillende plekken moet zijn. 

 

Stroom op het dak
Freek’s got the power!
Freek’s got the power!

Freek maakt gebruik van de Wattsun Dock 2000 om de waterstofzuiger en zijn elektrische gereedschap aan te sluiten. Zo heeft hij altijd en overal een werkend 230V stopcontact tot zijn beschikking. In tegenstelling tot een aggregaat heeft hij met het duurzame batterijsysteem van Wattsun geen last van vervuiling en lawaai in zijn werkomgeving. Zijn collega’s van de technische dienst zijn inmiddels allemaal overtuigd van het gebruiksgemak van de Wattsun en ze ontvangen binnenkort hun eigen exemplaar.

 

Met de Wattsun en Freek het dak op

Wattsun

30 Minuten

Werken met de Wattsun scheelt Freek al snel 30 minuten per klus.

6 Haspels

Voorheen moest Freek gemiddeld 6 haspels het dak op zien te krijgen. Daarna moest hij deze nog afrollen, aansluiten en weer oprollen. Met de Wattsun heeft Freek geen haspel meer nodig.

Lees verder

Your shoppingcart (0)
  • Subtotal (Ex. VAT): 0.00
  • Subtotal: 0.00