Mobiele stroom voor pop-up evenement

Lees meer

Mobiele stroom voor pop-up evenement

Music Moves organiseert kleinste clubtour van Nederland, powered by Wattsun. Bekijk de video van het pop-up evenement op de Ramblas in Nijmegen en lees het verhaal van Music Moves in deze blog.
De kleinste clubtour van Nederland
De kleinste clubtour van Nederland

Al dansend stilstaan bij de kracht van de dansvloer in de kleinste club van Nederland. De Kleinste Clubtour reist in 5 dagen tijd langs 5 steden in Nederland met een pop-up club. Met o.a. Luuk van Dijk, Kimberlee Ramirez en Len Leonard. In de stilte voor de storm laat Music Moves je stilstaan staan bij het muzikale gemis én bij de mensen voor wie de dansvloer nooit vanzelfsprekend is. 

Over Music Moves

Music Moves traint muziekliefhebbers tot changemakers in de muziekindustrie. Organiseer jouw eigen muziekevent voor mensen met wie je niet snel op de dansvloer staat tijdens een 4-delige training van ondernemers en experts uit de eventsector. Geen ervaring in het organiseren van events? No worries! Music Moves stoomt je helemaal klaar tijdens het programma.

Over Music Moves
Muziek voor iedereen
Muziek voor iedereen

De Kleinste Club is er niet alleen om ons nog eens te laten beseffen wat muziek met elkaar kunnen delen voor ons betekent, maar vooral om erbij stil te staan dat naar de dansvloer- of naar een concert gaan voor sommige mensen nooit vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld omdat zij rolstoelgebonden zijn. Music Moves roept muziekliefhebbers op om de verbindende kracht van muziek óók te delen met mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. Zoals mensen zonder dak- of thuis, jongeren met een beperking of ouderen.

Mobiel stroompunt voor elke locatie

"De tour was een grote productionele uitdaging met 10 locaties in totaal. Het vinden van stroompunten op iedere locatie was geen beginnen aan, en vanwege het lawaai en de uitstoot werken we liever niet met een aggregaat. Wattsun heeft ervoor gezorgd dat we zonder problemen en met één druk op de knop, op iedere locatie mobiele stroom hadden. De modules passen met gemak in de kleine ruimte en hielden alles de hele week draaiende, van de draaitafel tot de geluidsinstallatie, rookmachine en discolampen." Aldus Jeske Eekelaar (organisator Music Moves). 

Mobiel stroompunt voor elke locatie

Kleinste clubtour van Nederland powered by Wattsun

Music Moves organiseert kleinste clubtour van Nederland. Bekijk de video van het pop-up evenement op de Ramblas in Nijmegen. 

Wattsun

Wat heeft het opgeleverd

0

Pop-up evenement in 5 steden

De Kleinste Clubtour reist in 5 dagen tijd langs 5 steden in Nederland.

0

Wattsun modules

Genoeg energie voor meer dan 6 uur feest en gezelligheid.

Lees verder

Uw winkelwagen (0)
  • Subtotaal (Ex. BTW): 0.00
  • Subtotaal: 0.00