Mobiele stroom voor Film & Broadcasting

Ontdek meer

Stille en betrouwbare stroombron

 

De perfecte locatie gevonden, maar geen toegang tot het elektriciteitsnet? Met de Wattsun heb je de mogelijkheid om op de meest bijzondere locaties te filmen. Van midden in het bos tot op het water; de Wattsun is draagbaar, stil en overal inzetbaar. Zet de draagbare Wattsun neer waar je stroom nodig hebt, plug je stekker in en ben direct voorzien van stroom. 

 

Wil je weten hoe ons unieke batterijsysteem werkt? Check de onderstaande video: We introduce pop-up power.

De voordelen van Wattsun

 

Een stapelbaar accusysteem als perfecte vervanger voor een vervuilend aggregaat. Met de Wattsun Docks en innovatieve stapelbare Wattsun Packs kun jij overal stil en onbezorgd werken.

 

 

 

Stille stroom

Stille stroom

Storende geluiden op de set en onnodig lange kabels zijn verleden tijd. Met de Wattsun heb je met één druk op de knop een stille stroomvoorziening en kun je filmen en foto's maken zonder geluidsoverlast en vervelende trillingen. 

 

 

Mobiel en flexibel

Mobiel en flexibel

De wereld ligt aan je voeten, de mogelijke werklocaties zijn eindeloos. Door het unieke draagbare batterijsysteem ben je mobiel en flexibel. Per klus neem je de benodigde hoeveelheid duurzame energie mee. Je zit nooit meer zonder stroom. 

 

 

Zuivere spanning

Zuivere spanning

Wij begrijpen hoe belangrijk zuivere spanning is voor jouw werkzaamheden. Flikkerende lichten en apparatuur die niet functioneert vanwege een onzuivere sinus van het aggregaat is verleden tijd. De zuivere spanning van de Lithium-Ion batterij biedt de mogelijkheid om zelfs de gevoeligste apparatuur efficiënt en constant te laten functioneren.

Wattsun Dock

Wattsun Dock

Wattsun Dock is de basis. Plug je stekker in en je bent direct voorzien van energie. Op een handig display is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien.

Ontdek de Wattsun Dock
Wattsun Pack

Wattsun Pack

Heb je meer capaciteit nodig? Stapel een Pack bovenop een Dock. Het intelligente besturingssysteem regelt de rest. Stapel tot wel vijf hoog.

Ontdek de Wattsun Pack

Draagbare plug & play oplossing

De Wattsun is een draagbaar en compact batterijsysteem. Met één druk op de knop zijn al je apparaten voorzien van stroom. Daardoor is de Wattsun overal en direct te gebruiken. Zowel binnen als buiten.

Wattsun huren

Heb jij als maker stroom nodig op locatie en maak je liever gebruik van ons uitgebreide verhuurnetwerk? Onze Wattsun Docks en Packs zijn in heel Nederland te huur op meer dan 100 locaties. Zo ben jij altijd en overal verzekerd van stroom. Voor elke stroomvraag hebben wij in samenwerking met onze professionele partners een duurzame oplossing. 

 

Wil je een Wattsun huren of verhuurpartner worden? Neem contact met ons op.

You've got the power!

 

Met een Wattsun Dock en een Wattsun Pack heb jij genoeg energie tot je beschikking voor al je apparatuur op locatie. We geven je een aantal voorbeelden: 

 

 

15 dagen wifi

15 dagen wifi

15 dagen lang gebruik maken van een wifi-punt, zodat je ongestoord door kunt werken.

 

 

 

7,5 uur ARRI Orbiter

7,5 uur ARRI Orbiter

Genoeg energie om de ARRI Orbiter 7.5 uur te laten schijnen. Verlicht de set.

 

 

10 x V-Lock opladen

10 x V-Lock opladen

10 V-Locks opladen en ondertussen nog een bakje koffie zetten. Geen probleem met de Wattsun.

Uw winkelwagen (0)
  • Subtotaal (Ex. BTW): 0.00
  • Subtotaal: 0.00