Mobiele stroom voor de groenvoorziening

Ontdek meer

Nooit meer lege accu's

 

Met het draagbare batterijsysteem van Wattsun laad je al jouw accu’s op in de werkbus, of op je werkplek in het bos, de tuin of het park. Zo heb je altijd een stopcontact bij de hand en zit jij als groot groenvoorziener of hovenier nooit meer zonder stroom.

 

Altijd opgeladen op pad

Altijd opgeladen op pad

Terwijl jij werkt met de bosmaaier, worden lege accu's bijgeladen in de werkbus, of naast jouw werkplek in het bos, het park of in de tuin.

Laden met de zon

Laden met de zon

Laden en ontladen tegelijkertijd maakt van jouw werkbus een onuitputtelijke stroombron. Laad de Wattsun op met zonnepanelen op het dak van je bus, terwijl je hem inzet. 

Emissievrij werken

Emissievrij werken

Wat groen is moet groen blijven. Met Wattsun werk je volledig emissievrij en draag je je steentje bij aan de noodzakelijke energietransitie.

Voor groot groenvoorzieners en hoveniers

Met Wattsun heb je altijd stroom bij de hand voor groenonderhoud. Waar en wanneer je maar wilt. De modules zijn eenvoudig te dragen en kunnen gestapeld worden om de capaciteit te vergroten. Zo ben en blijf je verzekerd van voldoende stroom voor al jouw accu-aangedreven handgereedschap en machines.

Wattsun x Husqvarna

 

Wattsun en Husqvarna hebben de krachten gebundeld bij het creëren van de perfecte mobiele stroomvoorziening voor grootgroenvoorzieners en hoveniers. In de onderstaande video zie je hoe het batterijsysteem van Wattsun samen met de machine-accu's van Husqvarna de ideale mobiele stroomoplossing vormt.

Emissievrije toekomst

 

Wij zijn klaar voor een emissievrije toekomst. Jij ook? 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat, of neem een kijkje op onze productpagina.

Wattsun Dock

Wattsun Dock

The Wattsun Dock is the base. Connect your plug and have immediate access to a great source of energy. On the convenient display you can find all the information you need in a glance. 

Discover Wattsun Dock
Wattsun Pack

Wattsun Pack

In need of more capacity? Stack a Pack on top of a Dock. The intelligent operating system takes care of the rest. Stack up to four Packs.

Discover Wattsun Pack
Your shoppingcart (0)
  • Subtotal (Ex. VAT): 0.00
  • Subtotal: 0.00