Wattsun® - het groene alternatief voor een stroomaggregaat

Bekijk onze producten

Werk jij hoofdzakelijk buiten en heb je behoefte aan een flexibele stroomoplossing waarmee je altijd vermogen hebt? Dan zou je kunnen kiezen voor een stroomaggregaat. Een aggregaat werkt op diesel of benzine en zorgt ervoor dat je ook buiten het reguliere stroomnet toegang hebt tot elektriciteit. Maar wist je dat dat nu ook geruisloos, duurzaam en emissievrij kan?

Maak kennis met het revolutionaire batterijsysteem van Wattsun!

Bekijk onze producten

De toekomst van energieopwekking geherdefinieerd

Bij Wattsun hebben we de toekomst van energieopwekking geherdefinieerd met onze innovatieve reeks stille en emissievrije stroomoplossingen. Van de krachtige Docks en Packs tot de veelzijdige Solar Kit, ons assortiment is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende energiebehoeften van moderne professionals, avonturiers, kunstenaars en creators.

Uitbreidbaar en multi-inzetbaar
Uitbreidbaar en multi-inzetbaar

Plug je elektrische apparaat in en je bent met één druk op de knop voorzien van stroom. Meer capaciteit nodig? Breid de Dock naar hartenlust uit met maximaal 4 Packs.

Zelfvoorzienend
Zelfvoorzienend

Zelf stroom opwekken, opslaan en gebruiken op de bouwlocatie? Met Wattsun maak je iedere willekeurige locatie volledig zelfvoorzienend. 

Zo werkt het
Emissievrij
Emissievrij

Ons batterijsysteem stoot geen CO2, stikstof en fijnstof uit. Dat is beter voor mens en milieu.

Lees ons manifest

Van stroomaggregaat naar duurzaam batterijsysteem

Voor veel bedrijven en productiebedrijven die regelmatig off-grid werken (buiten het bereik van het reguliere stroomnet), is het gebruiken van een stroomaggregaat of elektrische aggregaat een no-brainer. Immers, het gebruik van een elektrische aggregaat zorgt ervoor dat je nooit zonder stroom zit, of je nu midden in het bos werkt of op een afgelegen schiereiland. Doordat deze aggregaten gebruik maken van een accu of een accupack (een samenstelling van meerdere oplaadbare batterijen), bieden ze behoorlijke capaciteit en vermogen om ook op off-grid locaties met elektrische apparaten te werken.

Het gebruik van een elektrische aggregaat of aggregaat met accu of accupack is al een aanzienlijke vooruitgang ten opzichte van de aggregaat die volledig op fossiele brandstof draait. De uitstoot is minder en bovendien maakt een elektrische aggregaat minder lawaai. Als bedrijven gebruikmaken van een ‘stille aggregaat’, maken zij eigenlijk altijd gebruik van een aggregaat die door een (modulaire) batterij wordt aangedreven.

Een stap in de goede richting, maar onvoldoende om anno 2024 écht een duurzame transformatie door te voeren.

Reken af met het lawaai van een stroomaggregaat

Die transformatie vindt wél plaats met het innovatieve batterijsysteem van Wattsun. Treed binnen in een tijdperk waarin stilte de norm is. Wattsun rekent voorgoed af met de noodzaak van vervuilende en luidruchtige aggregaten. Of je nu werkt op afgelegen locaties, kampeert in de natuur of een ecologisch event organiseert, je geniet van een werkomgeving zonder het constante gebrom van traditionele en vervuilende energiebronnen.

Dit is waar Wattsun tot zijn recht komt. Krachtige prestaties in een stille verpakking, zodat je je kunt concentreren op je werk zonder de afleiding van lawaai. Het geluidsniveau van een regulier stroomaggregaat varieert namelijk van 50 tot 100 decibel. Wanneer je midden in de natuur bent, wil je die rust niet verstoren met het gebrom van een aggregaat. Niet voor jezelf en niet voor bewoners en voorbijgangers. Met Wattsun werk je altijd in stilte, terwijl je profiteert van hetzelfde vermogen en capaciteit als een traditionele stroomaggregaat of generator.

Het schone alternatief: een batterijsysteem

Waar de stilte een groot voordeel is van een batterijsysteem, geldt dat natuurlijk helemaal voor de stroom die gegenereerd wordt. Wattsun maakt gebruik van geavanceerde batterijtechnologieën om jou te voorzien van betrouwbare groene stroom, zonder de uitstoot en het gedoe van brandstofmotoren.

Zet jouw stap in de groene richting en verminder je ecologische voetafdruk met een Wattsun-batterijsysteem.

GROEN

100% groene stroom

Zelfvoorzienend, duurzaam en emissievrij. Een toekomstbestendig alternatief voor een aggregaat.

STIL

Geruisloos, milieuvriendelijk en rustig

Geniet van een rustige werkomgeving met onze stille batterijsystemen. Perfect voor evenementen, filmsets en woonwijken, waar lawaai ongewenst en storend is.

7800

Watt, oftewel 7.8kWh

Wattsun is flexibel en uitbreidbaar op basis van jouw stroombehoefte. Met 4 Packs op één Dock heb je een capaciteit van 7.8kWh

Plug & play gebruiksgemak, waar je ook bent

Ons batterijsysteem is vanaf de primaire ontwerpfase ontwikkeld met jouw werkbehoeften in gedachten. Eenvoudige bediening, draagbaarheid en veelzijdigheid zijn de sleutelwoorden. Of je nu een professional bent die off-grid werkt of een avonturier die stroom nodig heeft in afgelegen gebieden, Wattsun maakt het gebruik van energie eenvoudig en toegankelijk.

Het gebruiksvriendelijke plug & play karakter zorgt ervoor dat je nooit meer stress hebt over kabels, connectiviteit, bereik en vermogen.

Energie opwekken, opslaan en gebruiken

Zelf energie opwekken vanaf off-grid locaties waar geen reguliere stroombron te vinden is? Ook dat is mogelijk! Onze batterijsystemen bevatten een lithium-ion-accusysteem dat elektriciteit kan opslaan voor later gebruik, waardoor er altijd stroom beschikbaar is wanneer nodig.

Het batterijsysteem is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, weegt maximaal 17 kg per module en is daardoor snel en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het overal kan worden ingezet. Dit in tegenstelling tot een stroomaggregaat, dat vaak log en zwaar is, wat het installatieproces bemoeilijkt en het bijna onmogelijk maakt om alleen op te starten.

Kies verantwoord en maak de overstap naar Wattsun®

Waarom kiezen voor lawaaierige en vervuilende stroomaggregaten als je kunt genieten van de duurzame en praktische voordelen van Wattsun? Ontdek de kracht van Wattsun-batterijsystemen en breng jouw energiebehoeften naar een nieuw niveau.

 

Maak vandaag nog de overstap naar een schoner, gebruiksvriendelijker en stiller alternatief.

Toegevoegd aan bestelling