Wattsun® - het stille en schone alternatief voor een generator

Bekijk onze producten

Een generator biedt professionals de vrijheid om op iedere willekeurige locatie met elektrische apparaten en machines te werken. Er kleven echter een aantal grote nadelen aan de traditionele generator. Hij is luidruchtig, complex in gebruik en bijzonder vervuilend. Wist je dat je dezelfde bewegingsvrijheid en hetzelfde vermogen nu ook met 100% groene stroom kunt krijgen?

Wij zijn Wattsun, jouw plug & play stroomoplossing voor de toekomst! 

Bekijk onze producten

Waar duurzaamheid en flexibiliteit hand in hand gaan

In een wereld waar stroombehoeften steeds veeleisender en onafhankelijker worden, is het van groot belang om te kiezen voor een oplossing waarbij duurzaamheid en flexibiliteit hand in hand gaan. Onze krachtige producten zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van diverse sectoren, en ze bieden niet alleen gebruiksvriendelijkheid, maar trotseren ook de uitdagende omstandigheden op bouwplaatsen, evenementenlocaties en off-grid filmsets.

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

Iedere gebruiker is uniek en heeft zijn eigen specifieke uitdagingen. Door te focussen op gemak en gebruiksvriendelijkheid, kan iedereen met Wattsun overweg, ongeacht in welke sector je werkt.

Lokale productie
Lokale productie

Onze producten worden in-house ontworpen en zo lokaal mogelijk geproduceerd. Zo beperken we onze ecologische voetafdruk.

Lees ons manifest
Emissievrij
Emissievrij

Sta jij voor de uitdaging om jouw bouwmaterieel vóór 2030 te verduurzamen? Ontdek Wattsun!

Bekijk onze producten

Van stroomgenerator naar emissievrij batterijsysteem

De meeste organisaties die dagelijks buiten het reguliere stroomnet treden, maken gebruik van elektrische generator of stroomgenerator om te kunnen blijven werken met hun apparatuur en wagenpark. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gemeentelijke groenvoorziening, die op afgelegen plekken onze beschermde natuurgebieden moet onderhouden. Of een muziekgroep die besluit om een spontaan concert te organiseren op het strand van Zandvoort. Prachtige locatie, maar geen stroompunt bij de hand. Volkomen begrijpelijk dat zij hun voorzorgsmaatregelen treffen en standaard een elektrische generator of accu generator in hun bus hebben liggen. Heel milieuvriendelijk is het natuurlijk niet. Een stroomgenerator stoot behoorlijk uit en maakt bovendien flink wat lawaai op locatie.

Gelukkig zien we ook bij gebruikers van generatoren een duurzame ontwikkeling plaatsvinden. Zo beschikken vooruitstrevende organisaties inmiddels over een accu generator (met modulair batterijsysteem) of zelfs een solar generator. Dit is een elektrische generator met additionele zonnepanelen om op locatie zelf stroom op te wekken. Concreet betekent dit dat je met een solar generator minder stroom en fossiele energie nodig hebt. Immers, de zonnepanelen wekken hun eigen duurzame energie op en die wordt direct opnieuw gebruikt.

Bij Wattsun juichen we dergelijke initiatieven toe, maar wij vinden dit onvoldoende om als organisatie écht duurzame impact te maken. 

Dit is jouw stille, robuuste en emissievrije generator

Die impact maak je wel met het draagbare batterijsysteem van Wattsun. Onze producten zetten een revolutionair nieuwe standaard voor schone en stille energie. Onze producten zijn 100% emissievrij, waardoor ze goed zijn voor professionals én het milieu. De uitstoot van CO2 en stikstof zijn met Wattsun voorgoed verleden tijd.

STIL

Emissievrij en stil

Wattsun-generatoren zijn volledig emissievrij en werken bijna geruisloos, perfect voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen.

ROBUUST

Betrouwbaar en weerbestendig

Onze producten zijn ontworpen om onder alle weersomstandigheden optimaal te functioneren, dankzij hun robuuste bouw.

GEMAK

Efficiëntie en gebruiksgemak

Met snelle oplaadmogelijkheden en draagbare designs bieden Wattsun-generatoren een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Maar er zijn meer voordelen. Zo zorgt de robuuste behuizing van de Wattsun Dock ervoor dat het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, terwijl het zijn indrukwekkende prestaties behoudt. Onze batterijsystemen zijn spatwaterdicht, kunnen tegen een stootje en blijven dankzij ons koelingssysteem presteren onder wisselende temperaturen. De Wattsun-producten zijn ook geschikt om binnen te gebruiken tijdens een klus.

Flexibel en schaalbaar werken op de meest uitdagende locaties

De Wattsun Dock is niet zomaar een stroombron; het is een draagbaar batterijsysteem dat met je meebeweegt. Ergonomisch ontworpen, kan de Dock eenvoudig en verantwoord door één persoon worden verplaatst.

Maar dat is niet alles – de capaciteit is moeiteloos uitbreidbaar door maximaal vier Wattsun Packs op de Dock te stapelen. Zo heb je altijd voldoende energie binnen handbereik. Met ons intuïtieve display heb je bovendien direct inzicht in hoeveel energie je nog kunt gebruiken en hoelang je nog kunt werken met de aangesloten apparatuur.

“Wattsun heeft de manier waarop wij werken volledig getransformeerd. De producten bieden niet alleen de energie die we nodig hebben, ze zijn eenvoudig in gebruik en zorgen ervoor dat we stil en emissievrij kunnen werken. En dat wordt door iedereen gewaardeerd.”

Maak jij het Wattsun® verschil?

Bewustzijn creëren over energieverbruik is een essentieel onderdeel van onze duurzame missie. Terwijl fossiele generatoren het landschap vullen met lawaai en fossiele uitstoot, biedt Wattsun het alternatief dat je zoekt.

 

Nu en in de toekomst. Schoon, geruisloos en emissievrij.

Toegevoegd aan bestelling