Ons manifest.
Zero emission.

Waar wij voor staan

Wattsun is ontstaan uit een dringende behoefte aan verandering en innovatie. Geconfronteerd met de huidige vervuilende, kortzichtige en niet-duurzame praktijken die zowel de gebruiker, de natuur, als de planeet benadelen. Wattsun staat voor een overtuiging dat het beter kan, en moet. En wij zijn vastbesloten om het bewustzijn over duurzaam energiegebruik te vergroten en een positieve impact en verbetering van onze planeet teweeg te brengen.

Door middel van innovatie, slimme technologie en gebruiksvriendelijke producten die een significante bijdrage leveren aan het behoud en de toekomst van onze planeet, focust Wattsun zich op het schadevrij beschikbaar maken van emissievrije off-grid stroom. Met producten die robuust, multi-inzetbaar, uitbreidbaar in capaciteit en ontworpen worden met een uniform communicatiesysteem, waardoor ze eenvoudig en intuïtief in gebruik zijn. Dit maakt de off-grid stroom oplossingen van Wattsun ideaal voor professionele grootverbruikers die mobiel, modulair, koppelbaar, continu en vooral off-grid stroom nodig hebben.

Wattsun is meer dan een merk; het is een beweging die zich inzet voor een betere, duurzamere wereld. Ons Nederlandse erfgoed en Dutch design, gecombineerd met Europese productie, getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en innovatie. Wij hebben een bewezen track record met gerenommeerde klanten zoals NTP, Coldplay, Husqvarna, Van Gelder, COOL Creative, VolkerWessels, Heijmans en Awakenings. En staan bekend om ons hoge serviceniveau en onze nabijheid tot de klant. Als ervaren marktleider en duurzame kennispartner begrijpen wij de uitdagingen in de praktijk en bieden wij slimme, doordachte oplossingen. Wattsun is een voorloper, een innovator en een inspirator, vastberaden om een toekomst te creëren waarin emissievrije off-grid stroom de norm is.

Onze visie

Een toekomst waarin emissievrije off-grid stroom de norm is. Mobiel, modulair, koppelbaar, continu, intuïtief en overal. En Wattsun is vastberaden om deze visie te verwerkelijken.

Onze missie

Onze missie is het transformeren van zowel de markt als het menselijk bewustzijn, met als speerpunt het schadevrij beschikbaar maken van emissievrije off-grid stroomoplossingen voor professionele grootverbruikers. En wij doen dat door middel van innovatie, slimme technologie en gebruiksvriendelijke producten die niet enkel robuust, uitbreidbaar in capaciteit en superieur in prestaties zijn, maar vooral gaaf zijn om mee te werken.

Wattsun waarde(n)

Bij Wattsun zijn we gedreven door de kernwaarde van het creëren van een ideaal – een toekomst waarin emissievrije off-grid stroom de norm is. Onze merkwaarden moedig, ambitieus en creatief weerspiegelen zich in alles wat we doen. Van onze essentie en mentaliteit, tot en met onze productontwikkeling en klantenservice.

Visie

Zero Emission

Emissievrije off-grid stroom is de norm

Missie

Transformatie

Transformeren van de markt en het menselijk bewustzijn

Waarden

Moedig, ambitieus en creatief

Creëren van een ideaal

Toegevoegd aan bestelling