Wattsun Pack

Find out more
Wattsun Pack

Wattsun Pack

€23901600 Wh €2891.90 incl. BTW

Stapelen van Packs

Gebruik je veel of weinig vermogen? Doe je kortstondige klussen of heb je langdurige werkzaamheden? Elke situatie vraagt om een andere capaciteit. De Wattsun Packs zijn hét antwoord op deze wisselende stroomvraag.

 

Simpelweg door het stapelen van Packs bovenop de Dock kun je als gebruiker je capaciteit naar wens aanpassen. Elke Pack heeft een batterij capaciteit van 1600 Wh. Stapel tot wel 4 Packs hoog en je hebt een totale capaciteit van 7800 Wh.

Leer de Pack kennen

Uniek en intelligent

De Wattsun Dock en Pack beschikt elk over een uniek besturingssysteem. Dit intelligente besturingssysteem zorgt ervoor dat van de stapel, altijd de bovenste Wattsun als eerste stroom levert. Is deze leeg? Dan neemt de module daaronder het automatisch over. 

Technische gegevens Pack

Wattsun Pack 1600 Wh
Gewicht
15,2 kg
Afmetingen
51 x 34 x 23 cm
Celltechnologie
Lithium-Ion
Merk celltechnologie
Panasonic
Aantal cycli
>600
Nominale voltage
51,8 Volt
Oplaadvoltage
58,8 Volt
Laadvermogen
360 Watt (6A)
Oplaadtijd
5 hours
Koeling
Temperatuur beveiliging
Batterijcapaciteit
1600 Wh

Gemakkelijk opladen

De Wattsun Pack is aan de achterzijde voorzien van een laadconnector. Sluit de lader aan op het stroomnet en plug in de Pack, de batterij zal worden geladen. Het intelligentie besturingssysteem zorgt ervoor dat de batterijcellen zorgvuldig worden opgeladen en gebalanceerd.

 

Tijdens het laden geeft de led bar informatie over de laadstatus. In 5 uur is de Pack volledig volgeladen en branden alle vijf led lampjes groen.

 

 

 

 

Your shoppingcart (0)
  • Subtotal (Ex. VAT): 0.00
  • Subtotal: 0.00