Wattsun Pack

Ontdek
Wattsun Pack

Wattsun Pack

€26501600 Wh

Stapelen van Packs

Verbruik je veel of weinig vermogen? Doe je kortstondige klussen of heb je langdurige werkzaamheden? Elke situatie vraagt om een andere capaciteit. De Wattsun Packs zijn hét antwoord op deze wisselde stroomvraag.

 

Simpelweg door het stapelen van Packs bovenop de Dock kun je als gebruiker je capaciteit naar wens aanpassen. Elke Pack heeft een batterij capaciteit van 1600 Wh. Stapel tot wel 4 Packs hoog en je hebt een totale capaciteit van 7800 Wh.

Leer de Pack kennen

Uniek en intelligent

De Wattsun Dock & Pack beschikken elk over een uniek besturingssysteem. Dit intelligente besturingssysteem zorgt ervoor dat in een stapel de bovenste Wattsun altijd als eerste stroom levert. Is deze leeg? Dan neemt de module daaronder het automatisch over. Ondertussen kun je eenvoudig de lege module met een volle verwisselen. Zo ben je eindeloos voorzien van stroom.

Pack specificaties

Wattsun Pack 1600 Wh
Voltage
22 - 240 Volt
Frequentie
50 Hz
Continuvermogen
1600 Watt
Isolatieklasse
IP 44
Gewicht
15 kg
Afmetingen
51 x 43 x 22 cm
Celltechnologie
Lithium-Ion

Gemakkelijk opladen

De Wattsun Pack is aan de achterzijde voorzien van een laadconnector. Door de lader aan te sluiten op het stroomnet en in te pluggen in de Pack wordt de batterij opgeladen. Het intelligentie besturingssysteem zorgt ervoor dat de batterijen zorgvuldig wordt opgeladen en de batterijcellen gebalanceerd.

 

Tijdens het laden geeft de LED bar informatie over de laadstatus. In 5 uur is de Pack volledig volgeladen en branden alle vijf de LED lampjes groen.

Uw winkelwagen (0)
  • Subtotaal (Ex. BTW): 0
  • Subtotaal: 0