Wattsun Pack

Ontdek
Wattsun Pack

Wattsun Pack

Stapelen van Packs

Gebruik je veel of weinig vermogen? Doe je kortstondige klussen of heb je langdurige werkzaamheden? Elke situatie vraagt om een andere capaciteit. De Wattsun Packs zijn hét antwoord op deze wisselende stroomvraag.

 

Simpelweg door het stapelen van Packs bovenop de Dock kun je als gebruiker je capaciteit naar wens aanpassen. Elke Pack heeft een batterij capaciteit van 1600 Wh. Stapel tot wel 4 Packs hoog en je hebt een totale capaciteit van 7800 Wh.

Leer de Pack kennen

Uniek en intelligent

De Wattsun Dock en Pack beschikt elk over een uniek besturingssysteem. Dit intelligente besturingssysteem zorgt ervoor dat van de stapel, altijd de bovenste Wattsun als eerste stroom levert. Is deze leeg? Dan neemt de module daaronder het automatisch over. 

Pack specificaties

Wattsun Pack 1600 Wh
Voltage
22 - 240 Volt
Frequentie
50 Hz
Continuvermogen
1600 Watt
Isolatieklasse
IP 44
Gewicht
15 kg
Afmetingen
51 x 43 x 22 cm
Celltechnologie
Lithium-Ion

Gemakkelijk opladen

De Wattsun Pack is aan de achterzijde voorzien van een laadconnector. Sluit de lader aan op het stroomnet en plug in de Pack, de batterij zal worden geladen. Het intelligentie besturingssysteem zorgt ervoor dat de batterijcellen zorgvuldig worden opgeladen en gebalanceerd.

 

Tijdens het laden geeft de led bar informatie over de laadstatus. In 5 uur is de Pack volledig volgeladen en branden alle vijf led lampjes groen.

 

 

 

 

Uw winkelwagen (0)
  • Subtotaal (Ex. BTW): 0.00
  • Subtotaal: 0.00