Steijn Leijzer van EMPIRE Film: 'Met Wattsun altijd een volle accu'

Read more
Tijdens de Roparun 2022 rende een enthousiast team van Nike-werknemers van Enschede naar Rotterdam. Creative Director en oprichter van EMPIRE Film Steijn Leijzer kreeg de vraag om deze knappe prestatie vast te leggen. Samen met fotograaf Aaron Zwaal, bestuurder Daan van Wezel en de Wattsun Dock stapte hij in zijn bus om een gave video te schieten.
Over Steijn Leijzer en EMPIRE
Over Steijn Leijzer en EMPIRE

Steijn werkt als creative director en D.O.P. bij het nog jonge, Amsterdamse filmproductiebedrijf EMPIRE. Samen met zijn team werkt hij vooral aan commerciële opdrachten in de sport- en fashionwereld. “De mensen in deze sectoren vinden wij de tofste klanten. De content die merken in de sport en fashion willen, sluit aan bij onze kernwaarden van EMPIRE.”

Nike X Roparun

Een van de opdrachten die Empire Film onlangs kreeg was van 1KG (creative consultancy) om een aftermovie te maken van de sportieve Nike-medewerkers die deelnamen aan de Roparun, een estafette van 520 km met het doel zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. “We gingen met onze bus op de route achter het team aan om iedereen te filmen. Vooraf hebben we een aantal mooie locaties gescout om daar te wachten op het Nike-team en shots te maken. Vervolgens reden we weer door naar de volgende spot. Erg leuk om te doen.” 

Nike X Roparun
Wattsun in de bus
Wattsun in de bus

Het grootste probleem voor Steijn was om ervoor te zorgen dat al het noodzakelijke apparatuur niet met een lege accu kwam te zitten. “We filmden bijna dag en nacht en waren constant onderweg. Opladen tijdens het rijden was en is dus de enige oplossing. Een aggregaat is voor mij namelijk geen optie vanwege de uitstoot. De Wattsun vormt hierop een perfect alternatief.” 

Altijd een volle accu

Terwijl zijn team de hardlopers van Nike volgde, kon al het apparatuur schoon en stil worden opgeladen. “Dan moet je denken aan accu’s voor onze drone, fotocamera, telefoons, V-lock batterijen van de Arri en onze Macbook Pro’s. Het is ideaal dat je alles wat je bij je hebt in de auto kunt opladen. Op die manier werk je veel efficiënter en bespaar je kostbare tijd. Het is echt een uitkomst.”

Altijd een volle accu

Benieuwd naar het resultaat van EMPIRE Film? Bekijk hier de aftermovie.

Wattsun

0Wh

Batterijcapaciteit Dock

Genoeg capaciteit voor het opladen van alle accu's van EMPIRE Film tijdens de Roparun.

0%

Zekerheid

Door de Wattsun mee op pad te nemen heeft Steijn gegarandeerd volle accu's. 

Lees verder

Your shoppingcart (0)
  • Subtotal (Ex. VAT): 0.00
  • Subtotal: 0.00