Home Nieuws Wattsun® nu overal te huur bij Boels

Wattsun® nu overal te huur bij Boels

Met trots kunnen wij vertellen dat vanaf nu in heel Nederland onze Wattsun producten te huur zijn in het oranje bij Boels. Deze samenwerking is voor ons een volgende stap om duurzamere energie voor iedereen en overal beschikbaar te maken.

Plug & play met Wattsun
Wattsun te huur bij Boels
Samenwerking met Boels rental

Wattsun en Boels maken duurzame stroom op locatie voor iedereen beschikbaar. Met het oog op duurzaam bouwen en werken in Nederland verhuurt Boels ons innovatieve batterijsysteem als alternatief op het aggregaat. Dat betekent dat vanaf nu in bijna elke stad de Wattsun te huur is. Daarmee maken we samen emissievrij werken op locatie voor iedereen mogelijk.

”Oranje is het nieuwe groen”

Boels, bekend van hun enorme in oranje uitgevoerde verhuurassortiment, belandde in 2020 op de 8e plek van de 100 grootste verhuurbedrijven ter wereld. Onder de slogan ‘Oranje is het nieuwe groen’ wil de verhuurgigant duurzaam werken toegankelijk maken voor haar klanten. Zo bieden zij naast duurzame elektrische machines en volledig elektrisch gereedschap nu ook het batterijsysteem van Wattsun aan, een ‘groen’ alternatief voor een aggregaat. Uiteraard in een oranje jasje gestoken.

Toegevoegd aan bestelling