Home Nieuws Stroomvoorziening voor foodtruck de hete pieper

Stroomvoorziening voor foodtruck de hete pieper

Foodtruck eigenaar Marcel kan dankzij tijdelijke stroomvoorziening van Wattsun op elke locatie “Hete Piepers” bereiden.

Plug & play met Wattsun
Stroomvoorziening voor de foodtruck
Evenementenstroom voor foodtruck

De Foodtruck is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en is meestal afhankelijk van evenementenstroom. De mobiele keukens zijn voor een stroompunt, afhankelijk van de gemeente, een festivalorganisatie of een aggregaat. Dit zorgt voor extra kosten en je wordt beperkt in je locatie vrijheid. Daarom heeft Marcel van de Hete Piepers voor de batterij van Wattsun gekozen als tijdelijke stroomvoorziening; ‘’Het geeft mij de vrijheid om overal mijn foodtruck neer te zetten en er een feestje van te maken.’’

De ”Hete Pieper” van Marcel

Het verhaal van De Hete Pieper begint in 2015 als Marcel op bezoek is Engeland. Bij toeval kiest hij voor een baked potato uit “The Van” als lunch. Onder de indruk van de hoge kwaliteit uit de foodtruck is hij vastberaden om hier bij thuiskomst mee aan de slag te gaan. Vandaag de dag staat Marcel op menig evenement, zoals bijvoorbeeld bij Nijmeegse Vierdaagse of events in en rondom Amsterdam. Neem contact met ons op als jij Marcel met de Hete Pieper op jouw event wilt zien. Wij spreken uit ervaring en zijn dol op zijn gepofte snacks!

Batterij voor Foodtruck

Met de gestapelde batterijen van Wattsun heeft de Hete Pieper genoeg energie voor twee events. Op de Wattsun heeft Marcel twee koelkasten, twee  au bain-marie’s, verlichting en een waterpomp voor koud en warm water aangesloten. ‘’Het mooie van de Wattsun is dat we nu overal terecht kunnen met onze catering. Niet alleen op feesten en partijen daar waar stroom is maar ook midden in het bos op de mooiste locaties kunnen wij terecht. We nemen de Wattsun mee, we hebben power en het feest kan beginnen’’.

Toegevoegd aan bestelling