Home Nieuws De Wattsun® belofte – vrijheid, duurzaamheid en continuïteit

De Wattsun® belofte – vrijheid, duurzaamheid en continuïteit

Ondanks dat er steeds meer kantoorbanen bij komen, werken er dagelijks miljoenen mensen in de buitenlucht. Van Staatsbosbeheer tot Bouw & Infra en van documentairemakers tot eventmanagers. Wat zij gemeen hebben is niet alleen een betere zuurstofopname, er is vooral een grote behoefte aan een robuuste en locatie onafhankelijke stroomvoorziening. En als het even kan nog een beetje groen ook.

Volg je intuïtie met Wattsun
Vrijheid. Duurzaamheid. Continuïteit.
Off-grid werken

De draagbare batterijsystemen van Wattsun® zijn speciaal ontwikkeld voor organisaties die regelmatig ‘off-grid’ werken. Dat wil zeggen: onafhankelijk van waar het reguliere stroomnet ze brengt.

Midden in het bos…
Op een boot…
Tijdens een bergwandeling…
Op een vervallen industrieterrein…

Overal waar jouw intuïtie je op dat moment naartoe brengt. Want creativiteit kent geen grenzen.

Bovendien hebben we voor iedere stroombehoefte een oplossing beschikbaar. En capaciteit? Het stapelbare karakter van de Wattsun Docks en Packs zorgt dat je altijd voldoende hebt.

Direct van start met Wattsun® Dock

De Wattsun Dock transformeert de manier waarop je denkt over draagbare energie. Dit systeem, met een handig 230V-stopcontact, maakt het mogelijk om direct van start te gaan – waar je ook bent. Dankzij de mogelijkheid om meerdere Packs te stapelen, biedt de Wattsun Dock een flexibele oplossing voor elke energiebehoefte.

Bovendien garandeert de meegeleverde 360 charger dat je altijd snel en efficiënt kunt opladen. En voor degenen die regelmatig onderweg zijn, is onze Transportbox een must-have voor het veilig vervoeren van jouw Dock. De robuuste en spatwaterdichte behuizing, van gepoedercoat aluminium en extreem slagvast kunststof, maakt de Dock geschikt voor binnen en buiten.

100% zelfvoorzienend met Wattsun® Dock+

De Wattsun Dock+ brengt het zelfvoorzienend vermogen van jouw teams naar een nóg hoger niveau. Laad op met de kracht van de zon, de wind, of zelfs terwijl je rijdt, en blijf altijd operationeel.

Het intelligente besturingssysteem van de Dock+ zorgt ervoor dat u nooit zonder stroom zit, zelfs niet tijdens het opladen. Met de snellader van Wattsun is je Dock+ in no-time klaar voor actie.

Meer capaciteit? Ga voor Wattsun® Pack

Voor degenen die meer capaciteit vragen, hebben we de Wattsun Pack. Verhoog eenvoudig jouw energiecapaciteit door Packs te stapelen, aangedreven door ons slimme besturingssysteem dat zorgt voor een continue en efficiënte energievoorziening. Zo ben je altijd voorbereid op onverwachte omstandigheden.

Creëer je eigen energiesysteem met Wattsun® Solarkit

Maak van elke locatie een krachtcentrale met de Wattsun Solarkit. Onze solarkit maakt het, in combinatie met de Dock+, mogelijk om energie op te wekken, op te slaan en te gebruiken, waar dan ook. De installatie is kinderspel dankzij ons plug&play-systeem, waardoor je in een handomdraai voorzien bent van zonne-energie. Voor maximale flexibiliteit en mobiliteit bieden we ook de Wattsun Foldable Solar aan, waarmee je eenvoudig overal een zelfvoorzienende stroombron creëert.

Met de Wattsun Charger 360 en Charger 600 biedt Wattsun complete controle over jouw energievoorziening. Of je nu snel wilt opladen of meerdere units tegelijkertijd wilt bedienen, Wattsun heeft een oplossing die past bij jouw behoeften.

Stap over van grijs en fossiel naar groen en flexibel

Wattsun is veel meer dan alleen een innovatief product; het is een belofte van vrijheid, duurzaamheid en continuïteit. Of je nu een dag op de bouwplaats doorbrengt of de wildernis verkent, met Wattsun® heb je altijd de kracht om door te gaan.

Lees hier meer over onze sectoren Bouw & Infra, Film & Broadcasting, Evenementen & Cultuur en Groenvoorziening.

Onze cases voor Coldplay, NTP, COOL Creative en Husqvarna.

Of waarom een Wattsun® batterij meer toekomst heeft dan een traditionele aggregaat.

Toegevoegd aan bestelling