Lithium-ion batterij voor de bouw

Ontdek meer

Zero emission bouwen

 

Met de Wattsun batterij zijn de mogelijkheden eindeloos; van boormachine tot afkortzaag, van laptop tot koffiezetapparaat en van wifi-spot tot beveiligingscamera: alles met een stekker kan worden aangesloten.

 

 

 

230 Volt

230 Volt

De Dock is voorzien van een 230 Volt stopcontact en levert een zuivere spanning zodat zelfs gevoelige apparaten kunnen worden aangesloten.

3500 Watt piek

3500 Watt piek

Met een piek vermogen van 3500 Watt en een continu vermogen van 1500 of 2000 Watt is de Wattsun een krachtige stroomvoorziening voor al je elektrische apparaten.

7800 Wh

7800 Wh

De capaciteit is flexibel aan te passen tot 8700 Wh. Stapel de Packs eenvoudig op en af, zelfs tijdens de werkzaamheden.

 

Emissievrij en stil werken

Doordat het batterijsysteem geruisloos is en geen CO2, stikstof en fijnstof uitstoot werk je in een schone en stille werkomgeving. Beter voor mens en milieu.

De voordelen van de Wattsun

 

 

 

Ultiem gebruiksgemak

Ultiem gebruiksgemak

Niet meer eindeloos veel tijd verliezen door het leggen van meters kabels en het aansluiten van een aggregaat dankzij het ultieme gebruiksgemak. 

Besparen op brandstof

Besparen op brandstof

Nooit met hoge brandstofkosten en ritjes naar het tankstation. Met de Wattsun kun je tot wel €25,- per dag aan kosten besparen.

Zorgeloos zelfvoorzienend

Zorgeloos zelfvoorzienend

Geen restricties opgelegd vanuit de overheid maar de vrijheid om ongeacht locatie - van binnenstedelijke milieuzone tot natuurterreinen - zorgeloos zelfvoorzienend te zijn in energie

Wattsun Dock

Wattsun Dock

Wattsun Dock is de basis. Plug je stekker in en je bent direct voorzien van energie. Op een handig display is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien.

Ontdek de Wattsun Dock
Wattsun Pack

Wattsun Pack

Heb je meer capaciteit nodig? Stapel een Pack bovenop een Dock. Het intelligente besturingssysteem regelt de rest. Stapel tot wel vijf hoog.

Ontdek de Wattsun Pack
Uw winkelwagen (0)
  • Subtotaal (Ex. BTW): 0.00
  • Subtotaal: 0.00