De draagbare batterij voor emissievrij bouwen

Ontdek meer

Mobiele werkstroom voor elke klus

 

 

Nooit meer moeilijk doen met een aggregaat. Door het modulaire ontwerp geeft Wattsun antwoord op de wisselende stroombehoefte op de werkplaats, in de schaftkeet, langs de weg en het water of in de service bus. De capaciteit is door het innovatieve stapelsysteem naar iedere wens aan te passen. 

Bekijk onderstaande video. 

 

De voordelen van de Wattsun

 

 

 

Ultiem gebruiksgemak

Ultiem gebruiksgemak

Niet meer eindeloos veel tijd verliezen door het leggen van meters kabels en het aansluiten van een aggregaat, dankzij het ultieme gebruiksgemak. 

Emissievrij en stil werken

Emissievrij en stil werken

Doordat het batterijsysteem geruisloos is en geen CO2, stikstof en fijnstof uitstoot werk je in een schone en stille werkomgeving. Beter voor mens en milieu.

Zorgeloos zelfvoorzienend

Zorgeloos zelfvoorzienend

Geen restricties opgelegd vanuit de overheid maar de vrijheid om ongeacht locatie - van binnenstedelijke milieuzone tot natuurterreinen - zorgeloos zelfvoorzienend te zijn in energie.

Wattsun Dock

Wattsun Dock

Wattsun Dock is de basis. Plug je stekker in en je bent direct voorzien van energie. Op een handig display is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien.

Ontdek de Wattsun Dock
Wattsun Pack

Wattsun Pack

Heb je meer capaciteit nodig? Stapel een Pack bovenop een Dock. Het intelligente besturingssysteem regelt de rest. Stapel tot wel vijf hoog.

Ontdek de Wattsun Pack

Energie voor de makers

Draagbare plug & play oplossing

De Wattsun is een draagbaar en compact batterijsysteem en met één druk op de knop zijn al je apparaten voorzien van stroom. Daardoor is de Wattsun overal en direct te gebruiken. Zowel binnen als buiten.

Uw winkelwagen (0)
  • Subtotaal (Ex. BTW): 0.00
  • Subtotaal: 0.00