Het duurzame alternatief voor een aggregaat

Ontdek meer

Wattsun voor de bouw

 

Eindelijk een perfecte vervanger voor het vervuilende aggregaat! Geen uitstoot, geen lawaai en bovendien een stuk eenvoudiger in gebruik. Met het innovatieve 2000 watt accusysteem van Wattsun heb jij toegang tot duurzame stroom; waar en wanneer je maar wilt.

 

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

De Wattsun is een Plug & Play oplossing. Plug jouw elektrische apparaat in, en je bent met 1 druk op de knop voorzien van stroom. 

 

 

 

Geen uitstoot

Geen uitstoot

Ons batterijsysteem is geruisloos en stoot geen CO2, stikstof en fijnstof uit. Met Wattsun werk je in een schone en stille werkomgeving. Beter voor mens en milieu.

Voordeliger

Voordeliger

Door stroom te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen, is het werken met de Wattsun in veel gevallen voordeliger dan werken met een aggregaat.

Stroom voor elke klus

Gebruik de Wattsun voor stroom in de bouwkeet, op de bouwplaats of vanuit de servicebus. Altijd een 230V stopcontact tot je beschikking, direct naast je werkplek. Plug je elektrische apparaat of machine in, en je bent voorzien van stille stroom zonder uitstoot van stikstof, CO2 of fijnstof.


Met de Wattsun heb je altijd en overal toegang tot stroom. Omdat elke klus anders is, is de capaciteit eenvoudig aan te passen door een of meerdere Packs op een Dock te stapelen. Zo ben je in iedere situatie verzekerd van genoeg power. De Packs zijn daarnaast te verwisselen terwijl ze in gebruik zijn, zo blijf je voortdurend voorzien van stroom en liggen de werkzaamheden nooit meer stil!

Maakt emissievrij bouwen mogelijk

 

In onderstaande video zie je hoe van Gelder als eerste bedrijf in Nederland, met gebruik van de Wattsun, hun bouwproject volledig emissievrij heeft kunnen uitvoeren. Van Gelder maakt hiervoor gebruik van elektrische machines en gebruikt de Wattsun als vervanger van het aggregaat.

 

Draagbaar en robuust

De Wattsun is een draagbaar en compact batterijsysteem. De behuizing is robuust en spatwaterdicht, ideaal voor werkzaamheden op locatie. De Wattsun is daarnaast eenvoudig te tillen, waardoor je hem mee kunt nemen naar elke klus.

 

Zet de Wattsun Dock neer waar je stroom nodig hebt, plug je stekker in en je bent met één druk op de knop voorzien van stroom. Gemakkelijk in gebruik en extreem flexibel.

You've got the power!

 

Met de Wattsun heb je genoeg stroom voor jou klus.

Gereedschap

Gereedschap

Sluit al je elektrische gereedschap eenvoudig aan met een 230V stopcontact direct naast je werkplek.

 

 

Koffie

Koffie

Een vers bakje koffie in de schaftwagen.

Accu's laden

Accu's laden

Laadt probleemloos de accu's van je gereedschap op.

Wattsun Dock

Wattsun Dock

Wattsun Dock is de basis. Plug je stekker in en je bent direct voorzien van energie. Op een handig display is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien.

Ontdek de Wattsun Dock
Wattsun Pack

Wattsun Pack

Heb je meer capaciteit nodig? Stapel een Pack bovenop een Dock. Het intelligente besturingssysteem regelt de rest. Stapel tot wel vijf hoog.

Ontdek de Wattsun Pack
Uw winkelwagen (0)
  • Subtotaal (Ex. BTW): 0.00
  • Subtotaal: 0.00