Pop-up power voor evenementen

Ontdek meer

Duurzame stroom voor jouw evenement

 

Eindelijk een perfecte vervanger voor het vervuilende aggregaat! Geen honderden meters kabel meer, geen lawaai en bovendien een stuk eenvoudiger in gebruik. Met het innovatieve accusysteem van Wattsun heb jij toegang tot duurzame stroom, waar en wanneer je maar wilt. De Wattsun gaat jouw stroomplan een stuk eenvoudiger maken. 

 

 

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Ons batterijsysteem is een Plug & Play oplossing. Om de Wattsun te gebruiken heb je geen (technische) kennis nodig. Iedereen kan met de Wattsun werken. Nog nooit was energie op locatie zo gemakkelijk binnen handbereik.

 

 

 

 

Duurzaam

Duurzaam

Voor de cultuur- en evenementensector is duurzaamheid een belangrijk thema. Met Wattsun is CO2-neutraal en emissievrij organiseren overal en voor iedereen mogelijk.

 

Vrijheid

Vrijheid

Met de Wattsun ervaar je ultieme vrijheid. Je hebt altijd en overal toegang tot betrouwbare stroom. Zonder kabels, direct inzetbaar en eenvoudig te verplaatsen. 

Aan te passen aan elke stroomvraag

Gebruik de Wattsun voor livestreams, silent disco's, reclamebogen, nachtstroom of om een complete stage te voorzien van stroom.

 

Met de Wattsun heb je altijd toegang tot stroom; waar en wanneer je maar wilt. De modules zijn eenvoudig te dragen, zo kan iedereen zelfvoorzienend werken. Elke stroomvraag is anders, daarom is de capaciteit eenvoudig aan te passen door een of meerdere Packs op een Dock te stapelen. Zo ben je altijd verzekerd van genoeg stroom. De Packs zijn daarnaast te verwisselen terwijl ze gebruikt worden, zo blijf je voortdurend voorzien van stroom en kan de show altijd doorgaan!

 

Energie voor de makers

Ultiem gebruiksgemak

Ons batterijsysteem is een Plug & Play oplossing, je steekt een stekker in de Dock; zet hem met één druk op de knop aan en je bent voorzien van betrouwbare stroom voor jouw apparatuur. Op het handige OLED-display vind je o.a. het batterijniveau en hoelang je nog voorzien bent van stroom onder huidig gebruik. Om de Wattsun te gebruiken heb je geen (technische) kennis nodig. Iedereen kan met de Wattsun werken.

Wattsun huren

Heb jij stroom nodig voor je evenement en maak je liever gebruik van ons uitgebreide verhuurnetwerk? Onze Wattsun Docks en Packs zijn in heel Nederland te huur op meer dan 100 locaties. Zo ben jij altijd en overal verzekerd van stroom. Voor elke stroomvraag hebben wij in samenwerking met onze professionele partners een duurzame oplossing.

Wil je een Wattsun huren of verhuurpartner worden neem contact met ons op.

You've got the power!

 

Een stapelbaar accusysteem als perfecte vervanger voor een vervuilend aggregaat. Met de Wattsun Docks en innovatieve stapelbare Wattsun Packs kun jij overal stil en onbezorgd werken.

 

 

Kleine stage

Kleine stage

Een kleine stage inclusief licht, geluid en dj gear voorzien van stroom. 

Live stream

Live stream

Een livestream verzorgen op een waanzinige locatie. Alle apparatuur is aan te sluiten op de Wattsun.

 

 

 

Reclameboog

Reclameboog

Een reclameboog of scherm plaatsen in het bos of langs de route van een marathon. Daarmee val je wel op!

Wattsun Dock

Wattsun Dock

Wattsun Dock is de basis. Plug je stekker in en je bent direct voorzien van energie. Op een handig display is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien.

Ontdek de Wattsun Dock
Wattsun Pack

Wattsun Pack

Heb je meer capaciteit nodig? Stapel een Pack bovenop een Dock. Het intelligente besturingssysteem regelt de rest. Stapel tot wel vijf hoog.

Ontdek de Wattsun Pack
Uw winkelwagen (0)
  • Subtotaal (Ex. BTW): 0.00
  • Subtotaal: 0.00