Betrouwbare stroom bij de shoot van Tom van Heteren

Read more
Licht speelt een belangrijke rol bij video- en fotografie. Wie controle heeft over het licht, is minder afhankelijk van de locatie of het tijdstip van een shoot. Foto- en videograaf Tom van Heteren gebruikt daarom graag zijn eigen studiolampen, die hij overal kan aansluiten op de Wattsun. Ook tijdens de shoot voor een Braziliaans kledingmerk in een verlaten loods op Industriepark Kleefse Waard.
Over Tom van Heteren
Over Tom van Heteren

Tom van Heteren is van jongs af aan al veel bezig met videografie. Eerst was het een hobby, maar al snel werd het zijn passie en nu is het zijn werk. Tom maakt voornamelijk bedrijfsvideo’s, productvideo’s en video’s van events. Ook is hij tegenwoordig actief als fotograaf. “Fotografie is toch net wat anders dan videografie. Qua composities en belichting is er overlap, maar verder is het een vak apart. Vandaar dat ik het graag combineer. Wanneer ik fotografeer maak ik het liefst portretfoto’s en foto’s van mijn reizen.”

Perfecte setting

Onlangs kreeg Tom de vraag om een shoot te doen voor de sportkleding van het Braziliaanse merk Camingo. Een fraaie opdracht, waarbij Tom goed wilde uitpakken. “De loods op het IPKW-terrein leek voor mij de perfecte locatie voor deze shoot. Het heeft namelijk een industriële uitstraling, wat goed bij het concept past”, vertelt hij. “Het ideale aan deze locatie is dat elke ruimte een unieke uitstraling heeft. Hierdoor ben ik tijdens het fotograferen minder beperkt en kan ik ter plekke meer mijn creativiteit kwijt. Het is dan ideaal dat je niet afhankelijk bent van één bron (de belichting van buitenaf), maar dat je met hulp van studiolampen op elke gewenste plek in de ruimte de modellen goed kan belichten.” 

Perfecte setting
Wattsun op de set
Wattsun op de set

Om de juiste belichting te kunnen gebruiken heeft Tom stroom op locatie nodig. “Hier was dat niet voorhanden. Het is niet ideaal om met een vierdubbele haspel te gaan hannesen, dus ik ben erg blij met de Wattsun. Ik gebruik continulicht (Aputure 120D) in plaats van flitslicht, zodat ik kan fotograferen én filmen. Dat werkt super goed met de Wattsun. Ik kan ook makkelijk de lampen verplaatsen en heb de hele shootdag kunnen draaien op één module.” 

Het resultaat

Een kleine selectie uit de foto's van Tom na een geslaagde shootdag. Alledrie de modellen dragen kleding van het Braziliaanse kledingmerk Camingo. 

Het resultaat

Photoshoot powered by Wattsun

Wattsun

0uur

Stroom voor de perfecte belichting

Met de Wattsun Dock had Tom genoeg energie om zijn complete photoshoot te draaien.

0%

Vrijheid

Door onafhankelijk te zijn van het stroomnet kon Tom de perfecte locatie kiezen voor zijn shoot.

Lees verder

Your shoppingcart (0)
  • Subtotal (Ex. VAT): 0.00
  • Subtotal: 0.00