Home Nieuws Kom je bij ons op de koffie? Ons Mobile Experience Center is geopend

Kom je bij ons op de koffie? Ons Mobile Experience Center is geopend

Graag nodigen wij onze gewaardeerde klanten, partners en andere geïnteresseerden uit om een bezoek te brengen aan ons splinternieuwe, zelfvoorzienende Wattsun Mobile Experience Center. Ontdek de mogelijkheden van mobiele, duurzame energie voor jouw mobiele werkplek en laat je inspireren door onze innovatieve oplossingen.

Altijd voldoende energie.
Wattsun Experience Center.
Uniek bezoekerscentrum

Het was al langer onze wens om een zelfvoorzienend Experience Center te ontwikkelen waarin we onze nieuwe producten en innovaties kunnen testen, maar ook waar we klanten en geïnteresseerden kunnen ontvangen. Aangezien wij werken aan een wereld waarin professionals altijd en overal zelfstandig en emissievrij met stroom moeten kunnen werken, is het in gebruik nemen van dit unieke bezoekerscentrum een logische stap.

Ervaar het zelf

In het Experience Center ervaar je zelf hoe het is om – zonder stroomnet of vervuilend aggregaat – te kunnen werken met zelf opgewekte stroom. Bovendien helpen onze specialisten je graag verder met duurzame oplossingen voor jouw energievraagstuk en vertellen ze je over toekomstige producten. Uiteraard onder het genot van een kop koffie die gezet is met energie van de zonnepanelen op het dak van de 20fts-container.

Zelfvoorzienend

Het Experience Center is voorzien van zonnepanelen op het dak van de 20fts-container. Deze zijn via de eenvoudig te installeren Wattsun Solarkit verbonden met twee Wattsun Docks en twee Wattsun Packs. Hierdoor heeft het Experience Center altijd voldoende energie om het licht te laten branden, te verwarmen, om koffie te kunnen zetten en te kunnen werken. Hoe het precies werkt, laten we uiteraard graag zien tijdens jouw bezoek!

Mobiel Experience Center

Het Experience Center is een omgebouwde zeecontainer van Hacon die is ontworpen en ingericht door onze partner Collectief Soepel. Om goed te laten zien dat het gaat om een volledig zelfvoorzienende, off-grid werkplaats, is gekozen om de container op hoge poten te zetten. De inrichting is geheel in de stijl van Wattsun en biedt een fantastische werkplek en ontmoetingsmogelijkheden. Dankzij de glazen pui, die in zijn geheel open kan, is het Experience Center ook ideaal voor op beurzen en andere evenementen. Het Experience Center kan in zijn geheel, met of zonder poten, verplaatst worden via de weg. Het zou dus zomaar kunnen dat je ons nieuwe bezoekerscentrum ook elders in Nederland tegen gaat komen.

Vaste locatie

Het Wattsun Experience Center is (meestal) te bezoeken tegenover het hoofdkantoor van Wattsun op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Wil je zeker weten dat het Experience Center ‘thuis’ in Arnhem is? Neem van tevoren even contact op, dan zorgen we er direct voor dat een van onze specialisten je bij je bezoek te woord kan staan.

Jouw werkplaats zelfvoorzienend

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw (mobiele) werkplaats? Wij hebben plug & play-oplossingen voor iedere mobiele en/of off-grid werkplaats met een plat dak. Van schaftwagens en containers, tot directie-units en werkbussen. Onze specialisten helpen je graag – het liefst tijdens een bezoekje aan het Experience Center – verder. Direct contact opnemen mag natuurlijk altijd.

Dankwoord

Het Wattsun Experience Center is tot stand gekomen dankzij de steun van OostNL. Partners IPKW en Connectr hebben ervoor gezorgd dat het Center een fraaie locatie heeft gekregen – uiteraard in de zon.

Toegevoegd aan bestelling